Skip links

Ние се отличаваме с нашето майсторство в дизайна и създаването на така наречените „мобилни къщи“ или къщи монтирани на шаси.

Нашите мобилни къщи представляват иновация на българския пазар, като се наложиха бързо благодарение на своята конкурентоспособна ценова политика, доказана надеждност и улеснените административни процедури за тяхното разполагане. С нашите мобилни къщи Вие прескачате нуждата от построяване на фундамент, преминаване през множество разрешителни процеси и други бюрократични изисквания. Благодарение на тяхната конструкция на подвижно шаси, нашите мобилни къщи предлагат несравнима леснота за преместване. Те са проектирани така, че да отговарят на стандартите за транспортиране, което гарантира тяхното безпрепятствено преместване до всяка точка чрез сухопътен транспорт без нужда от специални разрешения за извънгабаритен товар.

Ние възприемаме интегриран подход в проектирането и изработката на мобилните къщи, като всеки проект е напълно персонализиран. Ние не прибягваме до внос на стандартизирани контейнери или каравани. Всеки елемент от нашите мобилни къщи е произведен на местно ниво, с внимание към детайла, използвайки материали и конфигурации, изцяло адаптирани към индивидуалните предпочитания на нашите клиенти. Това означава, че Вие не просто закупувате продукт от каталог, а създавате своя собствен уникален дом – от избора на кухненско обзавеждане и цветове в банята до планировката на стаите и размерите на прозорците и помещенията. Създавайки цялата мобилна къща от основи, ние Ви предоставяме възможността да бъдете креативни в избора на интериорни решения, които отговарят на Вашите специфични нужди.

И ако досега не сме успели да Ви убедим в нашата ангажираност към изключително клиентско обслужване, моля, свържете се с нас директно, за да откриете лично всички предимства, които Ви предлагаме при избора на нас като Вашия доверен партньор.

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Попълнете кратка форма с спецификациите на вашата желана мобилна къща.  След като попълните и изпратите формата, нашия екиш ще се свърже с Вас.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Размер
Изолация
Баня
Облицовка
Дограма
Мебели

Предимства

Тези жилища са за всякакви атмосферни условия, за всеки вкус и бюджет. Днес ви предлагаме универсални модели мобилни сглобяеми къщи, изработени по индивидуални проекти. Мобилния дом не изисква основа. Монтира се върху всякаква относително равна повърхност. Спасявате от изтощително строителство, недоволни работници, комуникация с бригадира и труден избор на материали. Инсталирането на мобилния ни дом ще отнеме само час.

Комфорт на живот

Тази къща не е обвързана да стои на едно място, може да бъде транспортирана безкрайно много пъти. Уморен от един пейзаж, просто транспортирайте мобилната сглобяема къща където искате, например до бреговете на реката. Определено тези опции за къщи ще заемат своята ниша. Разбира се, все още ни е трудно да си представим, че живеем в такива къщи, но мобилната къща е подходяща за лятна вила или селска къща. Защо да строите, ако можете да закупите напълно оборудвана къща.

Explore
Drag