Skip links

Мобилни къщи

Ние се отличаваме с нашето майсторство в дизайна и създаването на „мобилни къщи“ или къщи монтирани на шаси.

Мини домове: Това са къщи, които обикновено са под 46 квадратни метра. Те са изключително компактни и ефективни по отношение на използването на пространството и обикновено са предназначени за един или двама души.

Стандартни мобилни къщи: Те предлагат повече пространство и обикновено имат различни стаи като спалня, кухня, баня и др.

Модулни: Изграждат се от модулни компоненти, които могат да бъдат сглобявани за различни цели и по-лесно пренасяни.

Изолационни панели: Те са доста разпространени у нас и изискват около три месеца, за да бъдат скрепени един с друг. Самите панели се транспортират до терена на собственика и там се осъществява същинското им изграждане.

Постоянно жилище: Мобилни къщи, които могат да се използват като основни домове.

Временно настаняване: Тези къщи се използват като временни жилища, например за летни къмпинги или строежни площадки.

Мобилните къщи са жилища, които могат да бъдат лесно преместени от едно място на друго. Те предлагат гъвкавост и мобилност, които са изключително полезни за хора, които търсят алтернатива на стандартните жилищни опции. Също така могат да бъдат използвани за различни цели, включително постоянни жилища, временни настанявания, къмпинг, студентски жилища и други.

Модулен компонент

Някои мини домове се изграждат с възможност за разширяване чрез модулни или пристроени компоненти. Това позволява на собствениците да добавят допълнителни пространства по своите нужди или променящите се обстоятелства.

Оптимизиране на Външното Пространство

Добавянето на декинг и навес към мобилната къща може да предостави допълнително пространство за отдих и развлечения на открито, както и да осигури защита от слънцето и влагата.

Опционално добавяне на Навес

Опционално добавяне на Декинг

Умни решения за пространство:

За да бъде успешен, дизайнът на компактния дом трябва да се фокусира върху максималното използване на наличното пространство. Добрите дизайни се стремят да съчетаят функционалността със стил и комфорт, като създават привлекателно и приятно място за живеене, въпреки ограниченията на размера.

Галерия Галерия

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Попълнете кратка форма с спецификациите на вашата желана мобилна къща.  След като попълните и изпратите формата, нашия екиш ще се свърже с Вас.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Размер
Изолация
Баня
Облицовка
Дограма
Мебели
Explore
Drag